Hodnocení obchodu

4,9 86 hodnocení
5
79x
4
7x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JC Avatar autora | 16.10.2018
zbozi dorazilo rychle a je krasne a kvalitni
EH Avatar autora | 14.10.2018
Rychle dodání
JK Avatar autora | 13.10.2018
Spokojena, rychlé dodání. Zboží v pořádku.
A Avatar autora 16.10.2018
Díky za Váš názor, velice si jej vážíme. S přáním hezkého dne. Lucie Grycova vlnenezbozi.cz
DK Avatar autora | 11.10.2018
Jsem velice spokojena
IA Avatar autora | 11.10.2018
Jsem velmi spokojena, objednavka dosla behem nekolika dni v poradku. Kozesinove podsedaky jsou pekne zpracovane, kuze mekka, hneda barva je prirodni. Doporucuji. Kuze jsem koupila jako darek vnukum, jeste neni predany. Doufam, ze budou stejne spokojeni
A Avatar autora 16.10.2018
Děkujeme Vám za Vaše příznivé hodnocení. Vašeho názoru si velice vážíme. S přáním hezkého dne Lucie Grycova vlnenezbozi.cz
LV Avatar autora | 11.10.2018
Doporučuji
A Avatar autora 16.10.2018
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. S přáním hezkého dne Lucie Grycova vlnenezbozi.cz
DK Avatar autora | 5.10.2018
Doporučím,rychlé dodání.
Avatar autora | 5.10.2018
Byl jsem překvapen rychlostí s jakou mi zboží vyexpedovali. Ještě týž den mi bylo oznámeno že objednávka je vyřízena a zboží předáno dopravci. Veliká pochvala! Bohužel již menší chvála patří dopravci, byl poněkud liknavější.
A Avatar autora 16.10.2018
Děkujeme Vám za Vaše příznivé hodnocení. Vašeho názoru si velice vážíme. S pozdravem Lucie Grycova vlnenezbozi.cz
Avatar autora | 5.10.2018
jsem velmi spokojena s timto obchodem Jitka. Šro
ŠM Avatar autora | 4.10.2018
super
JV Avatar autora | 2.10.2018
Zboží bylo rychle dodáno - jsem moc spokojená i s kvalitou. Děkuji :-)
EK Avatar autora | 1.10.2018
kvalitní zboží, objednávala jsem už podruhé, rychlé zaslání
VT Avatar autora | 30.9.2018
Ano, zboží bylo rychle odesláno. díky
ZF Avatar autora | 29.9.2018
*****
AV Avatar autora | 29.9.2018
Perfektní komunikace a rychlá doprava
BN Avatar autora | 22.9.2018
Jsem velmi spokojená
DV Avatar autora | 20.9.2018
Ano, jsem velmi spokojena.
K Avatar autora | 17.9.2018
Rychle odeslání, spokojenost
JS Avatar autora | 17.9.2018
Komunikace s operatorkou ohledně rady - urážky. Pokud pouze nakupujete a nepotřebujete rady, pak je to ok
IB Avatar autora | 8.9.2018
perfektní komunikace, rychlé dodání, není vůbec co vytknout
A Avatar autora 16.10.2018
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Vašeho názoru si velice vážíme. S přáním hezkého dne. Lucie Grycova vlnenezbozi.cz